Blubb


Hey hey!
Vissa vad jag ha gjort idag!? Vill ni ha ett litet tips..??
Va? Va? Vill ni deeet...? Okej! Här kommer den!
Yupp! Mina ögonbryn! De är färgade svarta!!! Syns inte jätte bra på bilden för att de är svartare i verkligheten!

Och sen så går vi till de tråkiga sakerna.. Min dator startar inte så jag har lämnat den på lagning och det kan ta upptill 15 dagar. Så det kan hända att alla mina planer med bloggen kan bli försenade. Så himlarns typiskt, om inte datorn hindrar mig, så glömmer jag det eller något annat! Men nått ska alltid hindra mig!
Nej, nu ska jag konsentrera mig på tvn! Hejdå!

My Top Favorite Films

 
Som ett avslut på veckans film tips (och för att jag inte kom på en film) så tänkte jag ta mina top 5 filmer, ialla fall de jag kommer på nu. Det är dessa filmer som snurrar runt i huvudet på mig nästan dagligen och jag älskar de alla. Och självfalllet så är de inte i en specifik ordning (alltså att Perfect sense inte är min absoluta favorit).
Men här är några få korta ord som beskriver dem:
Perfect Sense är en väldigt tyst men känslosam film som är nere och gräver i djupa tankar.
Carrie, jag vet inte iktigt varför, men jag har helt fallit för denna film om en mobbad tonåring/ungdom.
Buried är också väldigt tyst och väldigt spännande film, och sen så är ju Ryan Reynolds ganska trevlig att titta på
The Hunger Games: Catching Fire, kan ju säga att jag har även kärat ner mig i  första filmen. Och jag tror att Hunger games serien kommer att bli nästa Sagan om ringen eller Harry Potter, och då menar jag inte med handlingen utan att de som inte sett den, är dumma i huvudet!
Harry Potter And The Deathly Hallows, man kan ju inte leva utan att ha sett Harry Potter serien. För även här så menar jag ju alla Harry Potter filmerna men valde att ta trailern till den sista bara för att, jaa vara cool haha nej. Men jag är helt såld i hela handlingen, karaktärerna och allt! Och om jag skulle försöka beskriva Harry Potter filmerna mer, så skulle det ta hela jävla dagen. Ja hela jävla till och med!

All I Wanna Do Is Sit Here And Wait

Hej!
Slog precis in sista julklappen. Kom på förut att jag inte hade slagit in alla paket förut, och att det är julafton imorgon. Paniiik... Men ja, då var alla julklppar inslagna och nu är det bara att vänta, och hoppas på att man mår bättre imorgon. För nej, jag mår fortfarande inte så värst bra.
Men den 22 januari har jag tid för ultraljud för att kolla min mage, inte efter något foster utan efter nått.
Annars så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Märkte ni hur fint jag hoppade tillbaka till julafton samtalsämnet? Märkte det knappt va?? För jag vet inte riktigt om jag har sagt detta, men jag tog ju bort en fläck på ryggen och gick runt med ett blodigt plåster på ryggen.
 
 
Men som tur är så bytte mamma det till ett nytt fräscht plåster för att det blodiga hade börjat släppa.
Men som ni ser på ovanstående bild, där har jag på mig ett av mina val till imorgon. Men det är varken kul eller fräscht att gå runnt och visa upp ett plåster va? Bara det att mitt andra alternativ har också en väldigt öppen rygg, så jag visar ju då fortfarande plåstret. Så jag sitter i en väldigt jobbig situation. För jag har inte direkt många klänningar som inte är blommiga och inte visar ryggen.
Aja, jag ska lämna er i fred nu så att ni kan fortsätta med ert, och jag med mitt! Adios!

White House Down

 
As spännande och grym

Förbered Er På Changes

Hello!
Nu är inte långt kvar tills det är årskifte och eftersom (som ni nog inte missat) jag har en ny design och lite nya planer och så, så har jag tänkt att någonstans efter 2014 (vad mycket härligare det var att skriva 2014 än 2013! Slår vad om att 2014 kommer att bli ett bra år!) börjat. Och mina tankar än så länge är:
• HELT ny design och tema
• Att ta bort "veckans filmtips", och bara har "filmtips". För jag har märkt att det kan bli lite jobbigt att tipsa om riktigt bra fimer varje vecka. Och sen så missänker jag att vi inte dör utan det.
• Och sen så har jag för mig att det var någott mer, men det kommer jag inte på.
 
Men som vanligt; Har ni några tankar eller önskningar om den nya designen eller whatever, skriv, SKRIV, SKRIV!

Let Me Fall

Hej!
Tänkte bara ta och uppdatera lite:
Fredags, tog jag bort en fläck på min rygg som var irriterande.
Lördags, jobbade jag hos mamma och sedan for hela familjen Lideqwarn till Göteborg för att fira mammas 40 års dag. Som egentligen är nästa torsdag.
Söndags, åkte hem från göteborg.
Nu, idag, skolaaa... Mår piss har ont i ryggen från operationen och ont i msge och huvud. Men just nu så har jag Barbie som Rapunzel rullandes bakom dataskärmen. Och med Rapunzel så menar jag orginalet och inte trassel Rapunzel fula fejk sak...! Men nu ska jag återgå till filmen SeS! 

Ego

 
Svenska filmer brukar inte vara så bra, men faktiskt tyckte jag att den här var det! Dock spårar den ur lite i slutet men annars är den bra! :)

Draw me



Bild från bilden i måndags ;)

The Music In My Life

 
En spelista som i stort sett representerar allt jag lyssnar på. Fast egentligen inte allt men mycket.

Buried

 
JAG ÄÄÄLSKAR DEN, MEN HAATAR DEN!! DEN ÄR SÅ BRA! sPÄNNANDE OCH HEEEEELT!!! GAAAAAHH!! JAG VILLE INTE ANDAS FÖR ATT DEN VAR SÅ BRA!!! MEN UUUUSSSHCHCCH VAD DÅLIG DEN VAR!!!
Men tro det eller ej, DU MÅÅÅSTE SE DEN!

Ny Design?

Hello!
 
Jag funderar lite på att göra om på bloggen, men jag vet inte. Jag har en extra blogg där jag exprimenterar lite så då har jag fått fram en (enligt mig då) fin design. Men jag ville höra och se med er vad ni tycker, behålla denna jag har0 eller byta?
Så här får ni lite bilder på hur den ser ut.
 
 
De tre bilderna längst upp byter mellan fyra olika bilder, tyvärr har jag inte fixat de själv men jag håller på och försöker få fram något bra.
 
 
Och som jag sa förut, detta är bara en test blogg så jag har ju inte alla mina inlägg där.
Men den här designen är ganska lik den jag har nu, med en meny vid headern.
 
 
Här ser ni lite fler bilder på hur headern byter bild.
 

 En närmare bild på beskrivningen och bakgrunden. 
 
 
En sak som jag har lagt till själv är "Hitta mig här!". Det finns dock ingen ikon , men det är en länk till min instagram ialla fall. Och så ska jag försöka få en till min spotify. Men jag måste först få iordning på instagram ikonen.
 
Som ni ser så är jag inte klar än, men jag ville veta om det vore onödigt att lägga ner tid på att få iordning på det eller om ni tycker att det vore kul med en ny design.
Så säg vad ni tycker, kan ju också slänga in saker om vad ni tycker om designen. Alltså om jag borde ändra färg någonstans eller vad som helst! Jag gillar att få höra sådanna saker!
 

We're falling over straight lines Straight ahead, ignoring all the danger signs

I brist på roliga inlägg och sånt bös visar jag en make up som inte är så vacker och som jag bara slängde ihop en eftermiddag. Men men, måste ju göra något så att det händer någonting här.
Min tillfäligt favorit låt också!!!