Arrow

 
Veckans film fick bli en serie, Arrow som jag har fallit för och total nördat. ETT MÅSTE!

Flashback

Heeellllouu
När jag fyllde år så fick jag ett slags minneskort liknande sak, faste mega stort och med mega minne så idag har jag flyttat över alla bilder till den från datorn. Och då råkade jag snubbla över denna mapp med alla mina gamla sminkningar. Och då är man ju bara tvungen att dela med sig av dessa skratt, tårar (över att jag på sätt och vis var mer kreativ då än nu) och pinsamheter. Och en sak som är lite kul att observera är att titta på mina ögonfransar, då de ibland är jätte långa och ibland jätte korta! Fast stirra inte då på de med lösögonfransar och tänk "herre j*****"
Men enjoy och jag hoppas att ni enjoyar det lika mycket jag gjorde! (och gör)
 
 

Nyttigt för själen

Hej!
Tänkte checka in och säga (skryta, you choose) hur mysigt jag har det. 
Har massa tända ljus omkring mig, penna i handen och ritblock i knät. Favorit teet bredvid mig, goda popcorn och musik lika mysig som mina fluffiga strumpor jag har på mig! Jag kanske mår dåligt och opeppad inför skolan imorgon, men just nu har jag det underbart!

Att popcorna ligger på hennes ansikte är för att jag suger på att måla ansikten i profil och därav inte börjat med det än.

Jag hoppas ni har det lika bra som jag har det!

Hemma, död och sjuk

Halloy!
Kom precis hem (notera att klockan nu är 10.27) från skolan. Och nej, vi fick inte sluta jätte tidigt, utan det var jag som kände att jag inte orkade. Så jag tog första bästa buss hem. Dock till ett hem där jag har tillbringat min tid non stop sens  förra onsdagen.
Och det dåliga är som det brukar vara, ont i magen. Men idag fick jag också huvudvärk, yay mee...
Men detta försöker jag att bota med te (som jag inte kan dricka för att det är så bnnjhfsöl varmt och en ny te smak, alltid lika spännande!) och lite sims. Hehe, jag har totalt nördat sönder sims när jag varit hemma!
Och sist så vill jag bara säga att jag inte haft någon blogg lust, och egentligen inte nu heller, och det kommer jag nog inte heller ha på ett tag. Sorry, but that's the way it is.
 
 
 

Death At A Funeral

 

Changes

Heelooo!

Täknte informera er om att jag har slått ihop "pysslat" och "tecknat" katerorierna till en kategori som jag kallar "kreativ". Och det var det jag ville typ. Orkar tyvärr inte blogga om något annat så att det här inlägget blir lite roligare.
Ses!

Eyes

 
 

Jellyfish

Nu har jag kommit hem från Malin, och det har inte riktigt gått som vi velat.. Vi båda har mått as dåligt och då inte haft så kul vi skulle kunnat haft. Kul. Hade vi ju, men ändå..
Men söt som min vän Malin är så fick jag lite presenter

1 mega kopp, te, 2 ansiktsmasker, 2 söta badsalt oc en jätte söt pingvin!

Dinner For Schmucks

 
En härlig komendi!!

Funny Looking

Halloy!
 
Idag fyller jag som sagt år. Och jag har bl a fått en dator!! (Ursäktar eventuella stav fel)
Och jag sitter just nu och försöker vänja mig vid tagentbordet och installerar behövliga saker (som sims, google chrome och spotify).  Tagit lite billder också.
Heheee..
 
Men imorgon efter skolan så drar jag hem till Malin, som inte bor hemma för tillfället utan hos sin bror och är katt vakt. Han är i typ Thailand eller något liknande. Men sen ska jag bo där till fredag. På lördag firas jag. Och sen nästa vecka så ska jag sova hos Malin några nätter till.
Så jag kommer nog inte ha den bästa uppdateringen här den kommande veckan, och lite till.

GRATTIS TILL MIG PÅ MIN STORA FETA DAG!!!!!!!

2004, 2005, 2006

Yeap! Som rubriken säger; IDAG FYLLER JAG FÖR I ***VETE ÄNTLIGEN 15!! Så nu behöver jag inte känner mig pluttig de kommande 6 månaderna! MOAHAHHAHA!! Och, om jag ville, så får jag ta moppe kort och vara ett bad ass och köra runt på en moppe som går i 60 km/h (eller hur fort de kan åka) och slippa åka buss!! OOUUH YEAAH!! the moon... beautiful.... the sun.... even more beautiful (oh-oh) OOUUUH YEAAH!! (En låt..) Haha, kan inte sluta le!! Som en liten barnunge på julafton, höhö..

Crazy Little Thing Called Love

Halloy!
Jag behöver väl inte ens be om ursäkt för uppdateringen, ni fattar väl att jag är ledsen över det som vanligt?
Jag har ialla fall varit hemma de två senaste dagarna pg a en mage som brinner upp. Igår så låg jag och tittade på film nästan hela dagen och idag har jag suttit vid tvn, igen.
Ikväll är det bara jag och mamma som är hemma då min far, bror och farbror är på konsert och kommer inte hem föräns lagom till kalaset imorgon, då vi ska fira farbrors dotter Ella.
Men fram tills dess och efter det är min plan att vara död och kanske spela gta eller sims! För det var alldeles för länge sedan!
 
Sitter och bläddrar bland gammla bilder.. Och hittar väldigt många på mig som ser ut som nedanstående bilder.. Särskilt den nedersta i mitten... Finns några stycken som liknar den.. Tyckte ni också kunde få skratta lite.
ptsss...! Jag har uppdaterat Sminka dig piggare för att jag märkte att jag glömt ett steg och en annan liten kommentar.. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och ska försöka se till att det aldrig händer igen!

Yes Man

 
Denna vecka blir ni tipsade om denna upfriskande komedin!
 

Sminka dig piggare/fräschare!

Tipset/tutorialen (?) blev hur man på bästa sätt ser piggare ut. Kan inte lova att allt stämmer men det mesta är sant och resten har jag märkt av erfarenhet, det lite fel men ni förstår nog vad jag menar.
 
 
Till en början så noppar  och kammar vi/jag (I don't know) ögonbrynen och pudrar mig/oss/henne/honom/det som vanligt.
 
1. (Det här steget är bara för de som målar brynen med penna) Måla ungefär lite mer än halva brynen, starta från tippen och jobba dig innåt. Längst in målar du löst ett "streck".
2. Fyll i brynen med ögonskugga (eller nått annat pudrigt med rätt färg). Ytterst en mörk, och längst in en ljus. Som ni kanske förstod så har jag på bilden gjort två fina cirklar runt de färger jag använder.
Obs. Ej skimmriga färger, för har du någonsin sett en människa med skimmriga ögonbryn?
 
Ta en ljus (den rosa) ögonskugga över hela locket och under ögonbrynets högsta punkt.
Sen tar du/jag/whatever en jätte ljus (orange (alltså den i den orange cirkeln, inte en orange ögonskugga)) skugga och applicerar lite i mitten av ögonlocket och längst med brynets högsta punkt.
Obs. Även här, iinte en skimmrig skugga. Som jag sa förut så ser det onaturligt.
 
Detta steg är valfritt.
Ta en medium mörk brun ögonskugga (den in ringade) och lägg lite svagt under ungefär en tredjedel av ögat och sedan  även lite i sidan av ögat.. Har helt tappat bort vad de proffsiga människorna kallar det.. Men förhoppnings vis så förstår ni genom att titta på bilden.
 
 
Mascaraaa.... Mascarra.... Masscara..... Masccarra....! Mascara på näsaaann.... Topzz, borta!
En sak som är bra att tänka på när man applicerar mascara är att fransarna ska bli som en "öppen hand". Alltså att fransarna längst ut är riktade utåt, de i mitten är riktade framåt och de längst in ska riktas innåt. Kanske inte helt 100 så, men kan vara bra att tänka så.
 
En ljus gul, rosa eller vit kajal på vatten linjen gör att ögonen ser större och fräschare ut. Dock har jag tappat bort min vita kajal, så jag bjuder på den här fin fina bilden istället!
 
Läppglans eller läppstift i färger som framhäver läpparnas naturliga färg. Med andra ord inte typ lila nyanser som också gör tänderna gulare och det är ju inte så fräscht, eller?
 
Klart! Om du följde alla dessa steg exakt, så borde du bli lika fräsch och fin som jag är på bilden!
Hajdå!
Säg gärna hur ni tyckte att det blev, har ju aldrig gjort sånt här förut!
 
 
 

As U

 
Dagen började med att jag gjorde en sugarskull inspererad makeup. Tog kort, tvättade bort och började på en ny.
 
 
 
Och precis när jag skulle börja fotografera nästa sminkning, "råkade" jag titta ut genom föntsret och fick se denna ur gulliga ekorren!
 
 
Sen tog jag kort på den, och nu sitter jag här och bloggar om hur min dag sett ut! Vale!
 

Fire With Fire

Sorry att det vart lite sent, men hade helt glömt bort!
Skit bra film! Ett måste!!