My Weekend

Hello!

Tänkte ta och ge lite snabb info om hur min helg såg ut.
På fredagen åkte Malin med mig hem efter skolan, vi test sminkade varandra och lite sånt. Lördagen så stod vi redo i mammas butik vid tio. Sen sminkade vi ungar mellan åldern 3-11 tills klockan vart 3.
Det kom ungefär 20 ungar och bilder kommer så snart som möjligt.
Sen på söndagen så gjorde jag inte mycket alls.. Haha, typ så har min helg sett ut!
Men tänker försöka göra nyttigare saker nu, SES!

My nails are not naked for ones..

Hellooo!

Grym (som jag är) så försökte jag mig på att måla mina naglar idag! Första gången sens typ innan sommarlovet.. Har tänkt att måla naglarna massa gånger men har bara blivit "nääääh, måste ju ta bort det sen och bla bla bla..". Men idag, så kom jag hela vägen!



Och det blev väl inte helt katastrofalt?

World War Z

 
Om ni har tänkt "Nej usch, zombie film. Vill inte se!". Tänk om! Den är skit bra!!!!!!
 

Perfect Sense

 
Totalt jävla älskar den här filmen! Den är ganska sorgsen och tyst, men älskar den!!

A Little Bit Happier Now

Hello!!

Om ni undrar så fungerar min mobil igen och så är den uppdaterad. 
Igår så flyttade pappa hela datorn, bla bla bla, och lite senare så funkade den som den skulle! Skit härligt!
Annars så är det söndag idag. Hade tänkt att göra något kul idag och dela med mig av det, men det har varit folk i huset hela dagen och så har jag spelat x-Box! Love it! 
HEJ DÅ!

Kom på att ni inte sett fortsättningen av denna bild. Dock är den typ klar nu men orkar inte ta en ny bild ;)

IPhone 4s Is NOT The Shit Right Now

Hej!
 
Som vissa kanske vet så har jag en iPhone 4s. Och som säkert alla vet så har det ju kommit en ny uppdatering till iPhone. Och så tänkte jag igår försöka fixa denna lilla uppdatering. Men det gick åt skogen.
Och inte bara gick åt skogen. Det sprang dit, tog en raket och flög i 5000km/h (eller va fan dom flyger i för hastighet) upp i luften, vidare till rymden och sprängdes någonstans bakom Saturnus.
Först, så var jag tvungen att uppdatera självaste iTunes. Men det gick inte så bra, inte alls med andra ord.
Och jag satt och väntade och dampade hela dan igår med det snablars problemet.
Ni förstår, jag åkte hem från skolan igår pg a massiv huvudvärk och ögonen 1 dm från skallen, så jag var inte på super humör.
Men iallafall. Efter att det laddat klart och jag startat om datorn, så fick jag upptäcka (med glädje) att iTunes inte alls hade uppdaterats! Så ungefär där gav jag upp och stängde av data skiten.
Men så idag då... Det första jag gjorde när jag gick upp imorse var att starta datorn och började uppdatera iTunes, igen. efter 3 härliga timmar så var det klart! Startade om datorn, och det funkade! 
Så då tänkte jag ta och uppdatera mobilen. Till min fördel så märkte jag att man var tvungen att ha wifi, vilket jag inte haft på ett tag... Men på nått konstigt vänster så lyckades jag komma runt det och jag började uppdatera mobilen.
Men då kom ju nästa problem... När min mobil stängde av sig så hade jag inget internet på min dator, så uppdateringen avbröts. Jag stängde av datorn när den sa att det inte gick.
Och några timmar senare så satte jag igång datorn igen försökte få igång uppdateringen. Men det går ju inte utan internet, och för att ha det så måste min mobil vara igång, men det var den ju inte och då lånade jag mammas mobil. Men då ville ju datorn uppdatera henne JÄVLA MOBIL! 
Efter många om och men så märkte jag att jag var tvungen att återsätta min mobil (vilket innebär att radera allt och alla inställningar) vilket jag ofc inte var så pigg på. Men hade ju inget annat val. Men det ville inte heller fungera.
Och ungerfär där sitter jag nu och bloggar ut mina problem och har ingen anning vart jag ska göra av all irritation och svordomar som ploppar upp i skallen.
För övrigt så känner jag mig också hemsk som inte har hört av mig till Malin som också mår piss och måste känna sig helt bort glömd. Tjohooo..
Men sorry, ska ge tillbaka era liv (ni som orkat läsa allt detta) genom att hålla käften.

Life Of Pi

 
 
Jag vet att jag redan tipsat om den här filmen. Men den är så jävla bra att jag inte vill att någon ska missa den!!

Some Sketches And Drawings

 
 

I Don't Want Your Freedom

Tjalopp!
 
Att vara katt vakt med Malin var skit kul! I fredags efter skolan tog vi bussen till närmsta grocery store (svenska ordet är helt bort blåst!), handlade onyttigheter, tomater och skinka. Sedan åkte vi hem till Martins lya (Malins bror) och på började vårt jobb som katt vakter.
Sen så spelade vi x-box (grym, som jag är, så ägde jag ut Malin! hehe) och glodde på filmen. På lördagen (igår) gjorde vi ganska exakt samma sak, fast vi städade också. 
Och idag så ska jag hjälpa mamma med sin nya fabrik var jag nära på att säga, men det heter inte så... Vad bra det går för mig... Affär! I sin nya affär. Och typ inget mer antar jag. Bli yttligare lite friskare antar jag.
Seee Yaah!!
 
Martins lilla katt Sona!

Looper

 
Jag har helt gått och kärat ner mig i denna film! ♥
Har en liten fråga; Vad tycker ni om att har lite "månads kategorier"? Om ja, vad tycker ni man
kan ha för fler kategorier?

She Know Exactly How To Fool Him

Heeeellloooo!!
 
Här sitter jag igen och mår dåligt. Jag hoppade tydligen på tåget mot förkylning med hälften av svergies befolkning.
Men annars så är det bra med mig. Fick ett album ,som jag beställt, idag. Och jag är jätte glad för det för jag har letat efter albumet ÖVER ALLT men har inte hittat det. Men förra veckan gjorde jag det, jippi!
Ursäkta, men jag är jätte död och har en massa läxor denna vecka och massa planerat.
Tänker passa på att säga att det kan bli dåligt med inlägg här kommande vecka och helg, för som sagt, massa planerat.
Hej DÅÅ!!
 
 

the Boy In The Striped Pajamas

 
ETT MÅSTE ATT SE!!!!!!

Please, do not disturb me. I'm very happy at the moment.

Var hemma från skolan idag pga ap mag ont och brist på sömn, men jag kände mig lite bättre än vad jag gjorde imorse. Tills för 30 minuters sen.. Men aja, jag fick må bättre någon timme! :)
Men annars är jag så jävla glad att jag kan börja gråta för jag har äntligen fått The Cure skivan som jag desperat (nästan ialla fall) letat efter i ett år, eller mer! :D
Och nu äntligen så kan jag sitta i min säng med albumet i handen och höra fantastisk musik från stereon!! I'm in heaven!

The Horror Has Arrived

Vill bara säga, Kids! Don't do this shit! Tar evigheter att förbereda, evigheter att göra och evigheter att få bort. Och ändå blir man inte riktigt nöjd med resultatet. You Have now been warned. (och så funkar inte min kamera som den ska, så det blev inte direkt många bra bilder och jag orkade inte ta många bilder heller...)