Turorial time!

Sminkning jag gjorde idag.

Halloy!
Tänkte bara säga att jag har tänkt att innan skolan börjar göra en tutorail och jag skulle vilja veta vad ni vill se! Har en tanke, men som sagt, att jag skulle vilja att ni kommenterade vad ni vill se. Så kan jag försöka göra det! Och det handlar om allt som finns på denna blogg (hår, smink, naglar, bilder etc). Så om ni någon gång sett något här, eller någon annanstans, och undrat hur det är gjort. Fråga!
Börja skriv!

Never Trust An Enemy

Heej!!
För några timmar sen såg jag och Malin klart på sista Harry Potter filmen och en timme senare åkte Malin hem, och nu sitter jag här och är nyduschad och fräsch! Och fräsch blir man inte av att glo på film ett antal massa timmar. Så jag är nöjd!
Imorgon är det begravning för morfar Stig.. Har bara varit på begravning en gång förut, och det var så länge sedan att jag inte ens kan säga vem det är, tror jag vet vem men kan inte lova något. Men jag är inte jätte pepp på det, vilket nog är ganska förståeligt.
Men jag tänker nog dra mig tillbaka in i mina tankar med go musik och levande ljus omkring mig. Ses!
 

"Of all the trees we could’ve hit, we had to get one that hits back." — Ron Weasley

Halloy!
 
Det blir tyvärr inga närmare bilder från sminkningen i torsdags som jag kankse lovade, för idag kommer Malin och då ska vi starta vårat Harry Potter maraton (och det kommer ju hålla på ett antal timmar, så ni kan ju räkna med att slippa mig på några dar). Ääääälskaaar Harry Potter filmerna! ♥ 
Men jag bör dra igång och städa mitt rum! 
Hejdåååou!

Baka Med Jessica- Rosa Muffins

 

Billy Elliot

 
Den här filmen såg vi på engelskan förra veckan och jag tycker att den var jätte bra!

Let me be your ruler


Så här såg jag ut i skolan idag! Eller, jag och Elise gjorde det. Skit kul men alla små Barn som frågar om det är riktigt, hur vi gjorde det om vi gjorde det mm.
Annars så var det ingen vanlig skoldag idag och vi fick sluta tidigare (och så struntade jag i flöjten, mår inte då bra) så när jag kom tog jag bort sminket, la på nytt och snart bär det av till skolan igen. Men den här gången så ska alla föräldrar med och se skolan och en massa annat konstigt bös..
Ses!! 

Bättre bilder på sminket kanske kommer imorgon eller nått. För då är jag leeedddiiig och har looooov!!

Somewhere In A Little Town There's A Flower.

Tjaaa!
Ja, jag lever (änsålänge).
Dagen har varit som en vanlig måndag i mitt liv, kul men seg. Men imorgon så kommer det inte vara en vanlig tisdag! Först och främst så har jag (kaaanske) en redovisning om Jordanien, och jag har inte fått papperna där det står vad jag ska säga. Känns jätte bra! Men det positiva är att jag inte fått den där jobbiga nervositeten, för i min hjärna så kommer jag inte att redovisa imorgon! Men ialla fall, efter skolan så ska jag och Malin dra till Skövde, och då ska jag köpa massa halloween smink och sånt barnsligt roliga saker! Som ni kanske fatta så köpte jag inget smink igår utan bara kläder.
Men nu tänker jag få lite god skönhets sömn!
Godnatt! :D

PS. Barnslig (som jag e) så fyller jag år snart! 



She Took His Hand And Walked Away

Hej!

Jag är jätte ledsen över att jag bloggat så dåligt och att det inte kom upp en film i går. Men ibland går det bara inte. Men ialla fall så träffade jag Jenny, vi satt och prata en massa och hade trevligt. Sen idag så var jag på öppet hus på Vadsbo och gick och lyssnade på om samhälls linjen. Så jag har kommit en bit på vägen mot att välja gymnasium! Och det känns ganska skönt ändå.
Och imorgon så ska jag till skövde, ska bl a köpa lite saker till halloween. Och torsdag.. Hehe..
Kommande vecka kommer att bli jobbig, så hoppas inte på för mycket... Sorry.
Men nu ska jag sluta beklaga mig och göra nått vettigt! Sesss!! :D

The Clown

 
Påbörjade en sminkning förut men orkade inte fortsätta så jag tog och redigerade den svart för att det inte ska synas att den är helt oklar. Hehe, bästa lösningen idag! Och dissa gärna tänderna, aldrig gjort tänder förut! 

The Phantom Of The Opera

 
Jag vet att det inte är en trailer, men den här grymma låten fick mig att se hela filmen, och det är jag tacksam för. Även fast den vart lite seg, men nu i efter hand så älskar jag den, och musiken! ♥

Your Face Is White

Hellou!
Denna vecka har varit extremt jobbig.. Visst, det har varit jätte kul med alla söta djur och sånt på praktiken, men jag har mått så jävla dåligt hela veckan (och stannade btw hemma pga det idag) vilket också lett till att jag kännt mig jätte oartig. Men förutom det har denna vecka varit helt okej, jätte seeg, men helt okej.
Men jag måste säga att jag mår lite bättre nu efter att jag i två dagar gått runt i en fantasi värld fylld med tända ljus och pampig klassisk musik på högsta volym.



You Fooled Me

Hallouy!
 

Tänkte bara säga att jag har prao denna vecka så vet inte riktigt hur mycket jag kommer att blogga.
Ska jobba 10-18 på ett zoo. Men får se om jag få sluta tidigare eller nått.
Ja, tyvärr, så har jag inget mer att säga.. Kortaste inlägget evvveeeeeerrr!!!!
Sees!!!

Fly Away

 
 

Breathe In Through Your Nose, And Out Through Your Mouth

Hellou!
 

Idag är det en helt vanlig seg men mysig lördag. Började dagen med att jag såg en film, tog en liten tupplur, lång dusch och sedan gjorde jag massa bra sysslor som glädje mina föräldrar.
Någon sminkning eller liknadne blir tyvärr inte av idag. Men jag gjorde en sabbis slarvis en i torsdag som jag kanske lägger ut imorgon om jag inte gör någon imorgon heller.
Men nu ska jag dra och plocka löv med min mor för att testa något som kommer att bli väldigt intressant!
See Yaah!

One Flew Over The Other Nest

 
Det här är en mysig stillsam film, så om man gillar action och spännande bör man inte se denna film ;)

A World Full Of Dreams

Hade bara lite lust at säga att jag är klar led det vänstra, men inte riktigt med den högra.


Dream A Little Dream Of Me

Hello!

Sitter i sybutiken och håller på med att göra mobil skal. Och i väntan på att färgen ska torka tänkte jag blogga lite.
Men jag har inget att blogga om.. Så här är en bild på hur mobil skalet ser ut än så länge:
Jag extrem failade genom att tappa skalet i locket där jag blandar färgen. (Därav blev det lite brun klumpigt)
Ni kan också få se hur mina händer ser ut:
Höger och...
Vänster...
Och jag är inte ens klar! Sen så ser ni inte heller andra sodan av handen!
Med andra ord; jag är grym på att måla med akryl!