Yep, I'm still here

Jag vet att det var allt för längesedan nu!! Och jag hoppas att ni inte är alldeles för sura.. Men jag har inte haft något att skriva om, för jag vill inte bara skriva om mitt liv. Men med min dator på lagning (och btw beräknades vara klar igår) så har jag inte kunnat lägga upp bilder på de makeuper jag gjort. Så nu tänkte jag ta och lägga upp en bild jag tog med mobilen som en slags teaser.
Men för övrigt så kommer jag också försöka göra massa saker denna och nästa vecka, men får se när jag kan dela med mig av det. Sen så har jag också lite filmer på lager. En jätte jätte JÄTTE bra film! But don't get to excited, there's better movies. Sees! 
Förresten, vad tycker ni om temat?

Girly




Black Swan

 
Black Swan handlar om Nina (Natalie Portman), en ballet dansös som blir erbjuden huvudrollen i svansjön. 
Filmen kategoriseras som psykologisk thriller, premiären var år 2010.
Personligen så älskade jag den här filmen för att den är så udda och det känns som om man är med i filmen för att man får verkligen följa efter Nina på ett sådant anorlunda sätt.
 

Ice

 
 

And life goes on like nothing ever happened

Hallo!
Jag har inte gjort mycket mer än tittat på desperate housewives sedan jag bloggade sist. Gjorde en sminkning igår, bilderna blev nog inte så bra och jag har ändå ingen dator så de kommer inte komma upp för äns min dator kommit hem igen.
Laddar upp inför skola i övermorgon, onte jätte peppad... För att börja skolan betyder massa stress, stressade lärare för att de inte lärt ut oss allt inför nationella och så måste jag snart välja gymnasium. Och jag har ingen aning.. Fast det är nog en liten överdrift, för jag väljer faktiskt mellan sju olika gymnasium, men bara kollat på skolor för tre av dem.. Så jag har ju ingen aning om hur (och lite vart) de andra skolorna ser ut och så... Ja, de andra fyra linjerna har jag kommit på senare, men de lockar nästan mest... Men jag ska inte dra ut det här över er!
Hejdå!

Nyår!

Gott nytt år på er allesammans! Sa hon tre dagar senare...
I tisdags så kom Malin hit för att fora nyår med mig, min familj och ett par vänner till familjen. Det var tänkt att Malin skulle åka hem på onsdagen, men det blev ändrade planer och så körde vi ett Narnia maraton ( och såg även iron man 1 & 2)! Så hon åkte hem igår istället.
Idag har jag bara tränat och duschat. Har inte hunnit med något mer, vaknade liksom 2 och gick upp 3....
Men här är några bilder på mig och Malin från nyår!
Ja, de är tagna med mobilen och vi hade kul och Butte massa filter hela tiden..